ionosut's forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

ionosut's forum

Pe acest forum puteti gasi informatii care va ajuta si va invata cum sa va creeati propriul server de Counter Strike si Half Life.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
frygy
Incepator
Incepator

masculin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 34
Unde locuiesti? : Cetateni
Data de inscriere : 03/03/2008

cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... Empty
MesajSubiect: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... EmptyVin Mar 07, 2008 9:35 pm

sal...mi-am facut server de cs si vad k merge perfect...ma pot conecta io...altii nu...asa...am ip-urile urmatoare>>>>89.35.93.242 si 192.168.1.153...la asta mi se schimba ultimele cifre...default gateway e 192.168.1.1
io knd ma conectez intru p ip asta 89.35.93.242:27015...asta il dau si la ceilalti si nu se pot conecta...am incercat sa schimb si portul din 27015 cu 27014,28015 si tot nu se pot conecta...dc...dati/mi si mie niste detalii de la A la Z va rooooggg!!!SadSadSad
Sus In jos
frygy
Incepator
Incepator

masculin

MesajSubiect: Re: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... EmptyVin Mar 07, 2008 9:37 pm

am instalat si cs non steam si tot nu merge>>>
Sus In jos
frygy
Incepator
Incepator

masculin

MesajSubiect: Re: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... EmptyVin Mar 07, 2008 9:40 pm

acum am descarcat cs 1.6 v32 DIGITALZONE si tot asa...nu se pot conecta...o fi din cauza k mi se skimba mereu ultimele cifre l ip???ex:192.168.1.53...192.168.1.83 etc.
Sus In jos
frygy
Incepator
Incepator

masculin

MesajSubiect: Re: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... EmptyVin Mar 07, 2008 9:42 pm

dak vrei vb p mess p id george_sweesty07 pt mai multe explicatii pls pls...ajutati-ma:(Sad(
Sus In jos
ionosut
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 32
Unde locuiesti? : Brasov
Data de inscriere : 08/02/2008

MesajSubiect: Re: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... EmptyJoi Oct 02, 2008 4:16 pm

pai chestia e din cauza ipului si pana nu ai un ip stabil nu o sa iti mearga nicioadata
Sus In jos
https://ionosut-extreme.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...   cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii... Empty

Sus In jos

cum sa fac server de cs...nu stiu dc nu se pot conecta altii...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» problema server
» Cum sa iti faci un server la cs?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ionosut's forum :: Counter-Strike :: Counter-Strike&Half-Life-
Mergi direct la: